Cosmètica natural per a Homes

Aleluia!

Els nois vénen forts amb la cosmètica natural, i és que estem notant un augment de vendes a la nostra botiga on line per part d'ells i això és una gran notícia!


Comencen a apoderar-se de la cura.

I que sàpigues, que s'informen molt, demanen consell i són molt fidels.

Que ells comencin a interessar-se per la cosmètica natural, vol dir que estan agafant més consciència del que es posen a la pell, comencen a interessar-se pels beneficis dels productes naturals i els seus ingredients i aposten per un consum més responsable.


Això sí, consumeixen pocs productes i necessiten que siguin de qualitat, efectius i fàcils d'introduir a la seva rutina diària, sense complicacions, vaja.

I és que ens estan ensenyant que cuidar-se ha de ser fàcil i un ha de sentir-se a gust amb el que es posa a la pell, i sobretot, té a veure resultats i sentir la seva pell millor, si no ja hi has “punxat”. .

Segons les nostres vendes, i els seus hàbits de consum a la nostra botiga On line,

podem confirmar que els productes que més repeteixen i repeteixen, per tant, usen i millor els sentin són:


Sabó Mediterranean Forest : És un Sabó natural sòlid per a la neteja diària tant facial, com per a les barbes i bigotis, que a peu de netejar, prevé la descamació, gràcies als olis i mantegues ecològics. Un sabó que dura fins a 6 mesos i que la seva aroma és brutal.

⭐⭐⭐⭐⭐
YCB
Pell llisa
Deixa la pell súper suau, amb una olor rica. Fa molta escuma. Ho recomano per a tota la família. A casa el fem servir grans i nens.


Oli d'alvocat: Oli de primera pressió el fred ecològic, de color verd i de textura densa, per nodrir la pell a manera de crema hidratant, però més intensa, no deixa sensació greixosa perquè aquest oli s'absorbeix rapidíssim.

Amb un parell de gotes d'aquest oli aplicades a la cara n'hi ha prou per notar-ne els efectes, ja que protegeix i afina la pell, deixant-la amb un tacte vellutat, també serveix per nodrir la barba (un 2 en 1) i és molt fàcil de utilitzar i transportar.

⭐⭐⭐⭐⭐
Simplement perfecte
YmaGb
M'ha sorprès gratament, la seva textura i aroma són magnífics, 100% natural 100% pur alvocat.


Desodorant bosc: És un desodorant natural a la terrina, fàcil de portar i utilitzar, molt efectiu contra els bacteris que provoquen la mala olor, d'aroma herbal i molt fresc.
Que els deixa enamorats i se senten comodíssims.

⭐⭐⭐⭐⭐
VÍCTOR T.
Aroma i efectivitat
Producte amb una aroma molt agradable a la seva aplicació, textura molt cremosa i efectiu.

Xampú sòlid silvestre: Un xampú exquisit que té els més exigents enamorats. En format sòlid, dura 2 mesos i purifica el cabell deixant-lo fresc, lliure de greix i sense caspa.
Fa olor tremendament bé i els té a tots enganxats.

⭐⭐⭐⭐⭐
XAVIER M.
Xampú sòlid Silvestre
Em sembla un xampú excel·lent, deixa els cabells molt net i amb cert volum, amb molt poca quantitat s'obté escuma abundant.


Espero que t'hagi agradat aquest post i t'animis a unir-te a la cosmètica natural, amb nosaltres.

Altres articles el bloc que et poden interessar:

SAPS LA DIFERÈNCIA ENTRE: XAMPÚ SÒLID I SABÓ A PASTILLA?

CONSERVACIÓ DE SABÓ NATURAL I XAMPÚ SÒLID

Apunta't a la nostra newsletter per rebre un descompte del 10% als nostres Tresors i formar part de la nostra comunitat que anomenem família.

TRESORS que t'encantaran

Cosmètica natural que et fa brillar des de dins cap a fora

Ingrid Santulana