Busques un laboratori per fabricar cosmètica natural?

Al nostre laboratori de cosmètica natural a tercers t'acompanyem en allò que necessitis, per desenvolupar productes naturals, ecològics i professionals, des de la seva formulació fins a la sortida al mercat.


A Santulana, portem més de deu anys treballant en el desenvolupament de cosmètica natural professional, amb tota la rigor que això comporta. Creiem que, com a productors, tenim la responsabilitat de cuidar al detall cada fase del procés de creació dels nostres productes.


I, si hi ha alguna cosa que ens satisfà enormement, és compartir el nostre coneixement i els nostres processos de fabricació amb altres marques: ja sigui perquè volen terceritzar la producció de la seva cosmètica natural, o bé perquè estan iniciant-se en aquest món, i volen fer les coses bé des del principi.


Com et podem ajudar en la fabricació de la teva marca de cosmètica?

(1) Fabricació dels teus productes al nostre laboratori

A Santulana fem fabricació a tercers, tenim laboratori certificat, i tot allò necessari per fabricar els teus cosmètics amb tota la documentació obligatòria, registres i anàlisis necessaris per garantir la seguretat dels teus cosmètics.


Si estàs començant i vols provar amb una petita producció, també et podrem ajudar. Oferim packs de producció en quantitats reduïdes per a emprenedors.

(2) Gestió de segells ecològics pels teus productes.

En fabricar al nostre laboratori, també podem gestionar per tu el segell ecològic amb les actuals certificadores “BIO inspecta - Vida Sana” o CAEE, perquè els teus clients tinguin la garantia que els ofereixes productes professionals i ecològics de confiança.

(3) T'assessorem en la fabricació de la teva marca de cosmètica.

Si fabricaràs els teus productes al teu propi laboratori, però necessites assessorament o supervisió professional en alguna de les etapes del procés, som aquí per acompanyar-te.


Després de més de deu anys d'experiència, tenim l'equip i la capacitat per complir tots els processos: des del dossier de seguretat del producte fins a l'anàlisi i l'alliberament del lot.

Comencem?

Deixa'ns el teu missatge a anima@animabotanica.es
i ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies!