▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
L'oli essencial de taronja, que s'extreu de la pell del fruit, sol utilitzar-se a la medicina tradicional xinesa per estimular la digestió i calmar els espasmes.
Quines propietats té?
Calmant i sedant del sistema nerviós.
Ajuda en trastorns digestius.
Antisèptic atmosfèric per a ambients viciats.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Citrus sinensis.
Prové de: la pell de la planta.
Sentiràs un aroma: Dolç, fresc, cítric.
A l'antiguitat, els egipcis i els romans feien servir lavanda per al bany, la relaxació, per cuinar i com un perfum. Avui és àmpliament utilitzada per les qualitats calmants i relaxants.
Si bé hi ha moltes varietats de lavandes, la més emprada per crear oli essencial, per les seves magnífiques propietats terapèutiques, és la lavanda Angustifolia.
Quines propietats té?
Neurosedant, i espasmolític.
Lleugerament antisèptic
Regenerador i cicatritzant
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Lavandula angustifolia
Prové de: les flors.
Sentiràs un aroma: floral, lleuger, talc, herbaci, rústic.
Quantitat: 10 ml.
Originari de climes freds, el cedre té un aroma estabilitzador que evoca sentiments de benestar i vitalitat. Sol utilitzar-se sovint en massatges per relaxar i alleujar la ment i el cos.
Quines propietats té?
Aplicat a la pell, és desintoxicant, cicatritzant i regenerador cel·lular.
Activa la circulació sanguínia i limfàtica.
És antiinflamatori, analgèsic, i espasmolític.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Cedrus atlantica
Prové de: la fusta
Sentiràs un aroma: Herbaci, dolç, enfustat
Quantitat: 10 ml
▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
Amb certificat FAIR FOR LIFE ❤
Originària de Madagascar, aquesta planta pot assolir els 15 metres d'alçada. Ofereix un oli essencial excepcional des de tots els punts de vista, ja que és eficaç i es tolera molt bé.
Quines propietats té?
- Gran antivíric i estimulant immunitari.
- Antibacterià.
- Expectorant i anticatarral.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la Guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Cinnamomum camphora (cineol CT)
Prové de: les fulles
Sentiràs un aroma: herbaci i balsàmic.
És originari de la Mediterrània i té molts usos, tant a la cuina, a la cosmètica o a la farmacopea. A l'antiguitat, simbolitzava la memòria ancestral.
Quines propietats té?
Antimicrobià i fungicida.
Anticatarral, expectorant i mucolític.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Rosmarinus officinalis (cineol CT)
Prové de: les fulles
Sentiràs un aroma: Alcanforat, herbaci, rústic.
▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
La llimona, que antigament formava part d'algunes cerimònies dels hebreus i a l'Antiga Grècia, avui és una planta que es cultiva a tot el món.
Quines propietats té?
Purificador.
Tònic digestiu.
Recolza la funció respiratòria
És un bon antisèptic.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Citrus limon
Prové de: la pell de la planta
Sentiràs un aroma: Net, fresc, cítric, intens
Quantitat: 10 ml
▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
Amb certificat FAIR FOR LIFE ❤
L'ylang ylang és una flor molt preuada, usada en perfumeria, ja que els seus pètals exhalen una fragància inoblidable: floral, sensual i embriagadora. A les Filipines significa “flors que dansen a la brisa”, a Indonèsia “flor de flors”, als monestirs hinduistes s'utilitzava per atraure “l'energia còsmica”.
Quines propietats té?
És afrodisíac, ajuda a la impotència i frigidesa.
Ajuda a alleujar la pell asfixiada i cansada.
Antisèptic, i tonificant general.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Cananga odorata
Prové de: les flors
Sentiràs un aroma: Dolç, ric, a espècies.
▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
L'eucaliptus és un arbre alt de fulla perenne. Els seus components químics principals són l'eucaliptol i l'alfa-terpineol, per la qual cosa és un oli ideal per promoure el sistema respiratori en general i per fer massatges relaxants.
Quines propietats té?
És balsàmic, expectorant, i mucolític.
Gran poder viricida i bactericida.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Eucalyptus radiata
Prové de: les fulles i tiges
Sentiràs un aroma: Herbaci, alcanforat, ozònic.
Grandària: 10 ml.
Les fulles de l'arbre de te van ser utilitzades pels aborígens d'Austràlia durant segles. El seu oli essencial està compost per 92 molècules diferents, i encara que té aplicacions il·limitades, es coneix especialment per les propietats purificadores, refrescants i antisèptiques.
Ideal per purificar i netejar la pell, l'A.E. arbre de te t'ajuda a tenir un cutis saludable i a calmar les irritacions cutànies.
A més, en usar-se en difusió, purifica i refresca l'aire de la llar.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia:
Especificacions
El nom científic de la seva planta d'origen és: Melaleuca alternifolia
Prové de: les fulles
Sentiràs un aroma: herbaci, verd
Quantitat: 10 ml
La mandarina ofereix una essència molt usada per la seva acció relaxant, purificadora i antiestrès.
Quines propietats té?
- Antisèptic
- Moderador del sistema nerviós central, sedant, relaxant, hipnòtic.
- Calmant del sistema nerviós simpàtic.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Citrus reticulata
Prové de: la pell de la planta
Sentiràs un aroma: cítric, dolç.
Amb certificat FAIR FOR LIFE ❤
Reconegut com un dels olis essencials més preats i preciosos, l'encens és una substància sagrada usada en meditacions i rituals a tot el món. Significa “allò que es crema”
Quines propietats té?
Ajuda en infeccions en vies respiratòries altes, laringitis i sinusitis.
És anticatarral.
Estimula les defenses.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Boswellia carteri
Prové de: la resina
Sentiràs un aroma: Càlid, a espècies, humit, net.
Quantitat: 10 ml
Hi ha moltes varietats de gerani, però en aromateràpia la més usada és la varietat de gerani rosa o gerani Bourbon. La paraula gerani prové del grec Pelargós, que significa cigonya o grua, i expliquen algunes llegendes cèltiques que la grua transmet saviesa.
Quines propietats té?
Potent regenerador cutani i desintoxicant.
Estimula el pàncrees i el fetge
Per a reumatismes és bon antiinflamatori i analgèsic
Repel·lent de mosquits.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Pelargonium graveolens.
Prové de: les fulles
Sentiràs un aroma: Herbaci, floral, dolç, sec
Quantitat: 10 ml
La menta piperita és una planta herbàcia vivaç i molt aromàtica. A l'ayurveda és famosa pels seus efectes reguladors de l'element foc (pitta) i els seus efectes refrescants.
Quines propietats té?
Aclareix les vies respiratòries.
Ajuda a la salut digestiva
Calma dolors musculars
És refrescant i purificant.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Mentha piperita.
Prové de: les fulles, flors i tiges
Sentiràs un aroma: Mentolat, fort, herbaci
L'aranja és coneguda com un “fruit prohibit” i una de les “Set Meravelles dels Bàrbars”. Si bé hi ha diferents varietats, la més utilitzada en olis essencials és l'aranja blanca.
Quines propietats té?
Disminueix la sensació d'inflor, sobretot a les cames.
Té propietats netejadores i purificadores.
Ajuda a controlar la sudoració.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Citrus paradisi
Prové de: la pell de la planta
Sentiràs un aroma: cítric, dolç.
Grandària: 10 ml.
▶ DESCARREGA LA FITXA TÈCNICA
Planta vivaç i rústica. Té la reputació de ser una planta curativa des de temps antics. En llatí, “salvia” significa “salvar”, “guarir”.
Hi ha moltes espècies de sàlvia, la sclarea o Romana pot arribar al mig metre d'alçada i llueix unes flors que van del blau clar al rosa.
Quines propietats té?
L'oli essencial de sàlvia esclarea és un gran aliat femení. La seva influència sobre les hormones femenines ajuda a regularitzar els cicles menstruals i a equilibrar la dona menopàusica.
És idoni per lluitar contra la sudoració de peus i mans.
Tonificant del cuir cabellut, fortifica i afavoreix el creixement del cabell.
Si vols saber més sobre olis essencials et recomanem la guia pràctica:
Especificacions
El nom científic de la planta d'origen és: Salvia sclarea
Prové de: flors i fulles.
Sentiràs un aroma: Herbaci, dolç.
Origen: França.