Cerimònia de març: Renovació primaveral

Aquest any, mes a mes, compartirem amb tu CERIMÒNIES per inspirar-te a tenir més moments de calma i autocura.

VOLEM QUE ET CELEBRIS MES A MES I HONRIS EL TEU SER

Aquest mes, la primavera és a l'aire, i amb ella arriba una renovació d'energia i vitalitat que ens convida a sortir, florir i interactuar amb el món que ens envolta.

Et portem una cerimònia per ajudar-te a connectar amb aquesta energia primaveral i dedicar-te una estoneta per a tu (que de vegades costa, oi?).

Sent la naturalesa en la seva màxima esplendor

La primera clau per aprofitar al màxim aquesta temporada és gaudir plenament de la natura (això sí, protegint la teva pell del sol 😉) .

Et convidem a planificar una sortida a la natura i permetre't estar completament present amb aquest moment, parant atenció a l'entorn i les sensacions que desperta en tu.

Posar el focus en els teus sentits pot ajudar-te a mantenir-te present:

  • Tacte: Passeja amb els peus descalços, permetent que cada pas et connecti amb la terra sota els teus peus, sentint-ne la textura.
  • Olfacte: Fa olor les aromes fresques de les flors i les plantes que t'envolten. Quines emocions et desperten aquestes olors? Quines sensacions t'inspiren?
  • Oïda: Obre les teves orelles al xiuxiueig del vent i els ocells entre les fulles dels arbres, permetent que la seva melodia t'emboliqui i et porti a un estat de pau i serenitat.
  • Vista: Deixa sorprendre't per l'explosió de colors que ens ofereix aquesta estació.
  • Gust: Si tens l'oportunitat, prova la frescor dels fruits de la natura, permetent que els seus sabors et delectin i et connectin encara més amb l'entorn.

Deixa que totes aquestes sensacions t'inundin de calma i de renovació.

Meditació guiada: Renovació primaveral

Sabem que de vegades costa ser-hi present, així que et proposem una meditació, ja que és una eina poderosa per calmar la ment i trobar pau interior.

Troba un lloc tranquil a l'aire lliure, també pots posar-te a prop d'una finestra oberta o al balcó.

Seu en una posició còmoda, tanca els ulls i respira profundament.

Quan et sentis llesta i còmoda, POTS ESCOLTAR LA MEDITACIÓ AQUÍ .

Vitalitat Renovada: Roll-On Primaveral per Combatre l'Astenia

Per acabar, aprofita els beneficis dels olis essencials de primavera per potenciar el teu benestar.

Prepara el teu propi roll-on amb olis essencials. Aquí va la nostra proposta activar la teva energia i combatre l'astènia primaveral (i si a més tens al·lèrgia, aquest pack és ideal per combatre-la): PACK PRIMAVERA SANTULANA

Porta'l amb tu i fes-lo servir com un recordatori del teu compromís amb tu mateix i el teu benestar.

Si no pots fer el teu propi roll-on, considera decorar el teu espai amb flors fresques o portar imatges de la natura en floració amb tu, per mantenir una connexió amb la vitalitat de la primavera.

La primavera és el moment perfecte per renovar-te i florir en tots els aspectes de la teva vida! Desperta el teu esperit primaveral per rebre aquesta temporada amb alegria, vitalitat i renovació.

Esperem que hagueu gaudit d'aquesta cerimònia.

Amb afecte,

Equip Santulana

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER PER REBRE UN DESCOMPTE DEL 10% EN ELS NOSTRES TRESORS I FORMAR PART DE LA NOSTRA COMUNITAT A LA QUAL ANOMENEM FAMÍLIA.

TRESORS que t'encantaran

Cosmètica natural que et fa brillar des de dins cap a fora

Ingrid Santulana