Creiem que està bé per dins, per brillar per fora.

Per això, la nostra cosmètica natural té cura de la pell, i també, desperta emocions i transmet benestar, a través de l'aroma, la textura i les propietats de les plantes.

Cadascun dels nostres productes es crea a partir de diferents històries

D' històries de plantes i de flors , cultivades al nostre jardí o en terrenys de proximitat, per assegurar la seva frescor i traçabilitat.

D'històries de petites empreses, els proveïdors de Santulana , que respecten el medi i ens proporcionen primeres matèries d'altíssima qualitat.

D'històries, també, que han nascut de l'estudi i la investigació, per donar vida a formulacions úniques que es desenvolupen al nostre laboratori , per cuidar i cuidar la teva pell.

I, per descomptat, de les històries de persones com tu , que han decidit estimar-se i cuidar els seus tan bé com la natura us pot donar.

Ens nodrim de diferents històries, que es reuneixen per donar vida als nostres productes: petits tresors, creats de manera sostenible, amb cura i consciència.

Com va començar Santulana?

Conèixer d'on venim ens ajuda a comprendre la motivació que sentim per allò que fem cada dia, i l'amor que posem a cadascun dels nostres productes. Sóc Ingrid, cofundadora de Santulana, i vull compartir amb tu què va ser el que ens va portar fins aquí.

Tot va començar com una idea, que va sorgir mentre cursava els meus estudis de naturopatia a Barcelona, ​​el 2008. Em vaig apuntar a un taller per elaborar sabons naturals, i recordo que, quan la professora va preguntar: “Vendreu els vostres sabons?”, jo vaig pensar: “I per què no?”.

Vaig començar a formar-me, per aprendre a elaborar cosmètica natural de forma professional , ia tenir les meves primeres parades a mercats i fires.

Però el veritable naixement de Santulana va venir juntament amb el nostre primer fill, quan com a família vam decidir que aquest projecte seria també la nostra forma i estil de vida.

En aquell moment, el meu marit Jordi va deixar la seva feina com a quiromassatgista, i des de llavors ens hem dedicat tots dos plenament a Santulana, per poder fer el que realment ens agrada: fabricar cosmètica natural d'alta puresa i equilibradament perfecta . Una cosmètica professional, que respecta la natura, la pell i l'ésser.

I, també, per ensenyar a altres que puguin introduir-se a la cosmètica natural, i divulgar la màgia de tot el que envolta aquest meravellós món.

Avui tenim la immensa sort de treballar amb un equip intern de professionals tècnics , i un equip extern de proveïdors, amb qui compartim la filosofia i la passió per la cosmètica natural, i la il·lusió per construir un món millor.