Creiem que està bé per dins, per brillar per fora

Per això, la nostra cosmètica natural té cura de la pell, i també, desperta emocions i transmet benestar, a través de l'aroma, la textura i les propietats de les plantes.

Cadascun dels nostres productes es crea a partir de diferents històries

D' històries de plantes i de flors , cultivades al nostre jardí o en terrenys de proximitat, per assegurar la seva frescor i traçabilitat.

D'històries de petites empreses, els proveïdors de Santulana , que respecten el medi i ens proporcionen primeres matèries d'altíssima qualitat.

D'històries, també, que han nascut de l'estudi i la investigació, per donar vida a formulacions úniques que es desenvolupen al nostre laboratori , per cuidar i cuidar la teva pell.

I, per descomptat, de les històries de persones com tu , que han decidit estimar-se i cuidar els seus tan bé com la natura us pot donar.

Ens nodrim de diferents històries, que es reuneixen per donar vida als nostres productes: petits tresors, creats de manera sostenible, amb cura i consciència.

Com va començar Santulana?

Conèixer d'on venim ens ajuda a comprendre la motivació que sentim per allò que fem cada dia, i l'amor que posem a cadascun dels nostres productes. Sóc Ingrid, cofundadora de Santulana, i vull compartir amb tu què va ser el que ens va portar fins aquí.

Tot va començar com una idea, que va sorgir mentre cursava els meus estudis de naturopatia a Barcelona, ​​el 2008. Em vaig apuntar a un taller per elaborar sabons naturals, i recordo que, quan la professora va preguntar: “Vendreu els vostres sabons?”, jo vaig pensar : “I per què no?”.

Vaig començar a formar-me, per aprendre a elaborar cosmètica natural de forma professional, ia tenir les meves primeres parades a mercats i fires.

Però el veritable naixement de Santulana va venir juntament amb el nostre primer fill, quan com a família vam decidir que aquest projecte seria també la nostra forma i estil de vida.

En aquell moment, el meu marit Jordi va deixar la seva feina com a quiromassatgista, i des de llavors ens hem dedicat tots dos plenament a Santulana, per poder fer el que realment ens agrada: fabricar cosmètica natural d'alta puresa i equilibradament perfecta. Una cosmètica professional, que respecta la natura, la pell i l'ésser.

I, també, per ensenyar a altres que puguin introduir-se a la cosmètica natural, i divulgar la màgia de tot el que envolta aquest meravellós món.

Avui tenim la immensa sort de treballar amb un equip intern de professionals tècnics, i un equip extern de proveïdors amb qui compartim la filosofia i la passió per la cosmètica natural, i la il·lusió per construir un món millor.

I si t'has quedat amb ganes de conèixer alguna cosa més...

Sabies que l'olfacte està directament connectat amb les emocions, les sensacions, els records…? El sistema límbic (el que regeix les emocions) es desenvolupa al fetus al mateix temps que la pell, és per això que hi ha una gran connexió entre la pell i les emocions.

Les nostres emocions es reflecteixen a la pell més del que ens creiem!

Per això, les aromes són part essencial dels nostres productes, que actuen de manera integral: a través de l'olfacte, la pell, les textures i les sensacions.

Utilitzem olis essencials i flors de bach, pensats per oferir-te una cura completa.

És el que anomenem cosmètica holística: pensada i creada per generar en tu benestar ple.

ME'N VA A LA BOTIGA: VULL CONÈIXER ELS VOSTRES PRODUCTES >>

Els olis essencials i tu: guia pràctica per conèixer les seves propietats i aprendre com fer-los servir a casa

Si sents curiositat, però et poden els dubtes, aleshores la guia Els olis essencials és per a tu.

Per fi comprendràs com es poden utilitzar els olis essencials a la llar, de manera totalment segura, i podràs identificar quin oli és per a tu en aquest moment, en conèixer les seves propietats.


DESCARREGA LA GUIA >>