Creiem en una cosmètica que va més enllà de la pell, una cosmètica basada en el benestar integral de cadascú.

Avui sabem que les nostres emocions influeixen molt a l'estat de la nostra pell; així doncs, una pell apagada ens diu que la persona està cansada, estressada o es troba en un mal moment a nivell emocional, cada granellada, cada al·lèrgia… ens informa d'un desequilibri intern.

Per això, ens agrada observar la pell de forma integral, sense oblidar l'interior, i utilitzem olis essencials i flors de Bach, per oferir-te una cura completa pensada en el teu benestar.

Treballar no només la pell, sinó la part més emocional i subtil, és el que anomenem

cosmètica holística : pensada i creada per generar en tu benestar ple.

Fem servir Flores de Bach amb la intenció d'equilibrar i potenciar l'acció d'alguns dels nostres productes, perquè d'una manera o altra et puguis beneficiar del producte a tots els nivells.

Les aromes són part essencial dels nostres productes i que actuen de manera integral: a través de l'olfacte, la pell, les textures i les sensacions.

Sabies que l'olfacte està directament connectat amb les emocions, les sensacions, els records…? El sistema límbic (el que regeix les emocions) es desenvolupa al fetus al mateix temps que la pell, és per això que hi ha una gran connexió entre la pell i les emocions.

Creiem en la cosmètica Holística

Perquè sentis

EL BENESTAR QUE ET FARÀ BRILLAR. DES DE DINS, CAP A FORA.

Ens agrada respectar tot allò que ens envolta i tenir una actitud positiva amb el nostre entorn, els nostres proveïdors i que els nostres productes siguin honestos.

Les nostres emocions es reflecteixen a la pell més del que ens creiem!