Your story

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...

Té propietats antioxidants, antiinflamatòries, hidratants i regeneradores. És un oli lleuger i no gras, que es pot utilitzar a la pell del rostre i del cos.

  1. Alt contingut en antioxidants: l'oli de llavor de gerds conté una alta concentració d'antioxidants, incloent-hi la vitamina E i carotenoides, que ajuden a protegir la pell dels radicals lliures i el dany oxidatiu.

  2. Protecció solar: l'oli de llavor de gerds és un filtre solar natural, ja que conté un alt contingut d'àcid elàgic, un compost que protegeix la pell contra els raigs UVB i UVA.

  3. Propietats antiinflamatòries: l'oli de llavor de gerds té propietats antiinflamatòries, cosa que el fa útil per tractar afeccions de la pell com l'acne, la rosàcia i la dermatitis.

  4. Propietats hidratants: l'oli de llavor de gerds té un alt contingut d'àcids grassos essencials, com l'àcid linoleic i l'àcid alfa-linolènic, que són importants per mantenir la pell hidratada i suau.

  5. Regeneració cel·lular: l'oli de llavor de gerds conté vitamina A, que ajuda a regenerar les cèl·lules de la pell, millorant-ne l'aparença i la suavitat.

Tell your story

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...